2015. június 09., kedd 10:11

Fodrászkellékeket vitt el

Írta:

A hajdúböszörményi rendőrök elfogták a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint gépkocsit tört fel.

Egy férfi tett bejelentést 2015.február 22-én 20 óra körüli időben arról, hogy Hajdúböszörmény, Kőrösi Csoma Sándor és Görgey utcák kereszteződésében feltörték gépkocsiját, amelyből fodrászkellékeket loptak el. A rendőrök a helyszínre mentek, ahol megállapították, hogy a férfi Mazda típusú személygépkocsijának bal hátsó ajtajának szélvédőjét betörte, majd onnan hajnyírógépet és hajvágó ollókat tulajdonított el. A járőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek, amelynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Istvánt, akit otthonában elfogtak, házkutatást tartottak nála, majd előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók a helyi férfit gyanúsítottként kihallgatták.


2015. május 11., hétfő 00:00

Fejszét, kalapácsot vitt el

Írta:

A rendőrök egy hajdúböszörményi férfi ellen bíróság elé állítást javasolnak lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy nő tett feljelentést április 14-én 15 óra körüli időben a városi rendőrkapitányságon arról, hogy egy héttel korábban hajdúböszörményi ingatlanának udvarára - miközben ő kerti munkákat végzett - engedélye nélkül bement egy ismeretlen férfi és szó nélkül elvitt egy fejszét és egy kalapácsot az udvarról. A nyomozók a kapott személyleírás alapján azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható helyi férfit, akit április 27-én 13 óra 20 perc körüli időben, otthonában elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. B. Imre a bűncselekmény elkövetését elismerte.


2014. május 23., péntek 12:23

Vigyázat! Trükkös tolvajok!

Írta:

Városunk területén az utóbbi időben felbukkantak olyan személyek, akik különböző kitalált történetekkel (eladni vagy vásárolni kíván valamit, ajándékot hozott, vizet kér, rosszul van, keres valakit stb.) vagy magukat valamelyik szolgáltató munkatársának esetleg hivatalos személynek kiadva (víz vagy villanyóra leolvasó, postás, családsegítőtől jött stb.) elsősorban idős emberekhez csengetnek be.

Ezeknek az embereknek a célja a vagyontárgyak (készpénz, ékszerek) megszerzése. Kérjük a lakosságot, hogy idegen személyeket NE engedjenek be az udvarukba, lakásukba és minden esetben győződjenek meg arról, hogy az adott személy igazat mond a jövetele céljáról, valóban az-e, akinek mondja magát. Amennyiben bűncselekmény sértettjévé válik, hívja a 112-es segélyhívó telefonszámot.


 

 
2014. április 28., hétfő 09:56

Félpályás útlezárás a 35. számú főúton

Írta:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2014. április 28-án 7 óra 45 perc körüli időben a 35. számú főúton, Debrecen-Józsa belterületén Hajdúböszörmény felől Debrecen irányába közlekedett négy személygépkocsi, amikor eddig tisztázatlan körülmények között összeütköztek.

A balesetben 2 személy sérült meg, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A helyszíni szemle idejére a rendőrök az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Kérjük a gépjárművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek!


 

 
 
2014. március 21., péntek 10:33

Fokozott ellenőrzés

Írta:

Hajdúböszörményben április 30-ig a rendőrség fokozottan ellenőrzi a kerékpárosokat, valamint járműveiket.

Ennek során vizsgálják a kötelező tartozékok meglétét, a kivilágítás szabályainak betartását, illetve az ittasságot. A fenti időszakban, ha valaki olyan kerékpárt vásárol, mely világító berendezéssel nincs felszerelve, a vásárlást igazoló számla és a kerékpár bemutatása ellenében a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságon részére díjmentesen első és hátsó lámpát biztosítanak.


 

1 / 3 oldal
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates