2015. július 23., csütörtök 14:40

Egy kicsit másképp, mint eddig

Írta:

Sajtótájékoztatót tartottak az idei Hajdúhéttel kapcsolatban a városháza Bocskai-termében, július 22-én.

Fórizs László alpolgármester köszöntötte a sajtó képviselőit, majd elmondta, hogy a korábbi évekhez képest lesznek változások a lebonyolításban, illetve a helyszín tekintetében is. Erre azért is volt szükség, hogy a Hajdúhét keretein belül megrendezendő Hajdúsági Expo, illetve a Traktorhúzó Európa Kupa, még nagyobb hangsúlyt kapjon. Vagyis ezek mellett nem lesz párhuzamos rendezvény. A Hajdúhét mindig nagy érdeklődés mellett zajlik. Az alpolgármester reményét fejezte ki, hogy ez az idén is így lesz.


2015. július 23., csütörtök 14:13

Lassan közeleg a „start”

Írta:

Helyszínbejárással egybekötött sajtótájékoztatót tartottak július 22-én a Széchenyi-iskolában.

Fórizs László alpolgármester elmondta, hogy negyedik alkalommal rendezik meg a Hajdúsági Expót, melynek szervezési munkálatai lassan befejeződnek. Az alpolgármester hangsúlyozta, a város komoly szerepet vállal a rendezvény támogatásában, de a szervezők azon igyekeznek, hogy minél jobban önfenntartóvá váljon.


2015. július 23., csütörtök 08:23

Jubileumi kirándulás

Írta:

Hagyományaikhoz híven, idén is, immáron 10. alkalommal gyűltek a hajdúböszörményi veteránosok az „ezer álom falujába”, Hejcére. Itt egy három napos rendezvény vette kezdetét július 10-én.

Jó hangulatú volt a péntek este, amikor is borkóstoló, játékos vetélkedő, majd vacsora várta a résztvevőket. Ebben az évben immáron nemzetközivé lett a rendezvény, hiszen Szlovákiából, az ottani veterán klubból is érkeztek résztvevők. Velük egyébként a májusi veterán jármű kiállításon is találkozhatott már a böszörményi közönség, színesítve és emelve a rendezvény színvonalát.


2015. július 21., kedd 09:52

Egy nap felhőtlen szórakozás

Írta:

Harmadik alkalommal rendeztek családi napot Bodaszőlőn. A Bodaszőlőért Egyesület és az IKSZT által szervezett program kellemes kikapcsolódást nyújtott a résztvevőknek július 18-án.

A slambucfőzés és a szekeres ügyességi verseny változatos szórakozási lehetőséget kínált a látogatóknak. A családi napot kirakodó vásár, büfé, gyerekeknek szánt arcfestés, ugrálóvár, forgó és kézműves foglakozások színesítették. A Vöröskereszt helyi szervezete pedig prevenciós szűrővizsgálatokat végzett a helyszínen.


2015. július 20., hétfő 09:47

Figurális elemek

Írta:

Az 52. Hajdúsági Nemzetközi Művésztelep nyári időszaka során készült alkotásokból nyílt kiállítás július 18-án a művelődési központ emeleti galériájában.

Kupás Csilla szervező, a záró rendezvényen elmondta, a telepen idén tizenöt művész dolgozott, érkeztek festők Romániából, Hollandiából, Indiából, Oroszországból és Szlovákiából is. Ezután a megjelentek Lévai Dániel gitárjátékát hallgathatták meg.


Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates