×

Figyelmeztetés

JUser: :_load: Nem tölthető be 351 azonosítóval rendelkező felhasználó.

2010. szeptember 14., kedd 14:44

Kerek erdő, csendes patak rajzpályázat

Írta: 
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

Díjkiosztó ünnepséget tartott szeptember 10-én az Eötvös József Általános Iskola. A Kerek Erdő, csendes patak című megyei képzőművészeti rajzpályázatra 672 alkotás érkezett be a régió több iskolájából, melyekből 32-t díjaztak és kiállítottak az iskolában.

A rajzokat a Madárka, madárka és a Kerek erdő versek ihletése alapján kellett elkészíteni a benevező diákoknak. A zsűri elnöke Szilágyi Imre grafikus művész volt, tagjai még Mező-Fekete Erzsébet és Szilágyi Imréné. 
A díjátadót ünnepséghez kapcsolták, mert az iskola szeptemberben ünnepli névadójának születésnapját. A rendezvényt az iskola tanulóinak műsora nyitotta, amit a Bocskai Néptáncegyüttes tagjainak előadása követett. 
A díjakat Kiss Antal igazgató adta át, aki beszédében a képzőművészet fontosságát hangsúlyozta. Hangsúlyozt a diákok tehetségén túl a felkészítő tanárok érdemeit is. 
A nyereményeket korosztályok szerint osztották ki. A különböző korcsoportokban első helyezést ért el Papp Zoltán, Rácz Alexandra Csilla, Vasas Erika és Szabó Anett. Emléklapot kaptak az iskola azon tanulói, akik együttes munkával tűzzománc képet készítettek.

(Szabó Anett)
Megjelent: 1987 alkalommal Utoljára frissítve: 2011. június 16., csütörtök 09:46
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates