2012. október 03., szerda 14:30

Fokozatos lezárás

Írta:  ...
  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret csökkentése Betűméret növelése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
Értékelés:
(0 szavazat)

A főtéren található intézmények bejárata gyalogosan jelenleg még megközelíthető, de október végétől, november elejétől a kivitelező a járdák bontását is megkezdi, így a főtéren található épületek csak a hátsó bejárataikon keresztül lesznek elérhetőek.

A teljes lezárást megelőzően a Szabadhajdú hetilap oldalain, valamint oldalunkon és a városi honlapon keresztül is tájékoztatjuk a lakosságot, hogy melyik intézmény honnan közelíthető meg a járdák felbontását követően. Parkolásra a főtérre becsatlakozó utcák használhatóak, a KRESZ előírásainak figyelembevételével, valamint a Petőfi utca 10-12. sz. alatt üres telken az önkormányzat ideiglenes, ingyenes parkolóhelyet alakított ki. A Petőfi utcán az elkövetkező napokban az elöregedett akácfákat kivágják, a munkák idején részleges forgalomkorlátozásra kell számítani.


Október közepétől megkezdődik a Petőfi utcai járda bontása is. Első ütemben a páratlan oldalon, majd a páros oldali járdaszakasz építését végzik el, így a Petőfi utcai gyalogos közlekedés folyamatosan biztosított lesz az út valamelyik oldalán.

A munkálatok idejére kérjük a lakosság megértését és türelmét

Megjelent: 1733 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 03., szerda 15:12
Bonus William Hill
Bonus Ladbrokes
Premium Templates